Репортерката от предаването На кафе - Зейнеб Маджурова, роди дъщеря

...
Репортерката от предаването На кафе - Зейнеб Маджурова, роди дъщеря
Коментари Харесай

Бебето на Зейнеб гигант!

Репортерката от предаването „ На кафе ” - Зейнеб Маджурова, роди щерка в края на предходната седмица. Бащата е дългогодишният й другар Стоян Балевски, с който към момента нямат подписан брак. Запознати издават, че бургазлийката с турски генезис доста желала да се види в бяла рокля, но милионерският правоприемник до момента не й е отправял предложение, макар че към този момент са родители на дребната Мириам.

Името, което Зейнеб избрала за дъщеря си, е вариация на традиционото Мария, има еврейски генезис и значи „ обичана, мечтана ”. Тя дълго се колебаела по какъв начин тъкмо да кръсти момиченцето и най-после избрала нещо нетипично, само че благозвучно и запаметяващо се.
Че е станала майка, русокоската разкри в предаването „ На кафе ”, където до неотдавна работеше като кореспондентка. След като забременя, тя излезе в отпуск и не има намерение скоро да се връща в малкия екран. Маджурова е твърдо решена да се посвети на новороденото, тъй като в първите месеци от развиването му близостта с майката е доста значима.

Бебето се появило на бял свят без затруднения с впечатляващи ограничения – то тежи над 4 кг и поради размерите му се наложило Зейнеб да се подложи на секцио. Тя се похвали, че до седмия месец съвсем не й личало, че е бременна, само че все пак момиченцето й се оказало тежко и огромно.
Докато плодът растял в утробата на русокоската, хубавата туркиня не се отказала от дейния метод на живот. Ежедневно се разхождала на чист въздух, а в деня преди раждането била в планината с мъжа си Стоян. Изминала повече от 8 километра, само че не се почувствала изтощена, а даже по-енергична.
Преди 4 месеца „ Уикенд ” пръв разкри, че Зейнеб е бременна. Тя до последно избягваше обществени прояви и не говореше за деликатното състояние, в което се намира. Само околните й знаели, че чака дете, тъй като вярвала, че този миг е съкровен и желала да го резервира единствено за себе си. „ Наслаждавах се на всеки момент. Не съм го крила, просто не желаех да го показвам ”, разяснява Маджурова.

По всяка възможност Зизу, както я назовават приятелите, е заченала на остров Пукет . С мъжа й бяха там на отмора напролет, а по-късно репортерката излезе от светлините на прожекторите. Щом схванала, че е бременна, тя се обадила първо на родителите си, а след това доверила и на Гала, която е измежду най-хубавите й приятелки. Плевенчанката откровено се зарадвала на новината и като майка дала някои препоръки на Зейнеб. Тъй като първоначално Маджурова страдала неразположения като гадене и повръщане, водещата я убедила да си вземе дълга отмора.

Хубавицата с турски генезис от дълго време напира да роди от милионера Балевски и да го върже с дете, само че чак в този момент съумя да реализира желанията си. Тя към този момент е на 34 – през последните години ясно усещала тиктакането на биологичния си часовник и разбирала, че няма време за губене. За неин шанс, заченала бързо и безпроблемно и резултатът към този момент е налице. Семейството не крие, че желае още деца, само че най-малко след 2-3 години, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР