Репортерката от предаването На кафе Зейнеб Маджурова, очаква дете от

...
Репортерката от предаването На кафе Зейнеб Маджурова, очаква дете от
Коментари Харесай

Топ репортерка на Нова тв очаква бебе от милионер

 Репортерката от предаването " На кафе " Зейнеб Маджурова, чака дете от дългогодишния си другар Стоян Балевски.

Бургазлийката от турски генезис е бременна в петия месец и при започване на зимата ще подари милионерския правоприемник с щерка, радват се приятелите на двойката.

От много време Зизу, както я назовават околните, не се е появявала в ефира на Нова тв. Тя постоянно споделяше с приятелите си в обществената мрежа, че е доста заета с персонални задължения, само че повода за отсъствието й към този момент е ясна. Блондинката носи дете в утробата си и по тази причина си е взела дълъг отпуск, а за връщане в предаването " На кафе " към момента не мисли.

По всяка възможност Маджурова е заченала на остров Пукет. С приятеля й бяха там в края на март, а по-късно репортерката на Гала излезе от светлините на прожекторите. Очаква се бебето да се появи на бял свят при започване на декември, а за име бъдещите родители към момента не са мислили, издават осведомени.

Те възнамерявали и женитба - непретенциозно празненство в стеснен фамилен кръг, тъй като бременността на Маджурова напредавала, а тя не желала да се демонстрира с огромен стомах в общественото пространство. Блондинката към момента се опитвала да крие обстоятелството, че чака дете и споделила щастливата новина единствено с най-близките си.

34-годишната хубавица изгря в първия сезон на " Биг Брадър ". Терминът й бил избран за началото на декември, а полът на бебето бъдещите родители разбрали неотдавна след обширен ехографски обзор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР