Репортерката от На кафе Ева Веселинова упорито крие на колко

...
Репортерката от На кафе Ева Веселинова упорито крие на колко
Коментари Харесай

Красива репортерка на Гала заработвала като сервитьорка

Репортерката от " На кафе " Ева Веселинова настойчиво крие на какъв брой е години. Русокосата хубавица зорко следи да не се изпусне коя година е родена и по всякакъв начин заобикаля въпросите, свързани с възрастта си. " Уикенд " разкри, че чаровницата е родена напролет на 1984 година, което значи, че сега е на 35 години.

Ева е от Сливен, само че е живяла 10 години на остров Санторини в Гърция. Преди да стане кореспондентка в " Господари на ефира ", а по-късно и в " На кафе ", хубавицата е заработвала като сервитьорка и продавачка на златни бижута на живописния гръцкия остров. Звездният ѝ час обаче блъснал откакто пробвала изненадващо да пробие посредством състезанието " Мис Плеймейт ". Въпреки че напористата сливналийка имала физическите данни да завоюва, огромната премия тогава сграбчила Елена Кучкова. Това обаче не спряло даже за момент амбициозната русокоска по пътя ѝ към славата.

Голите ѝ фотоси я изстреляли стремително нагоре към медиите и публицистиката, която тя е приключила. В медийните среди от години се приказва, че за трамплин към медиите на Ева е послужил прочут тв продуцент. Той е фамилен от години, по тази причина и няма по какъв начин да обявява любовните си връзки с Веселинова. Двамата се срещат дискретно в особено нает апартамент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР