Репортерката на Папараци Елизабет Методиева говори от първо лице за

...
Репортерката на Папараци Елизабет Методиева говори от първо лице за
Коментари Харесай

Репортерката на Папараци Елизабет Методиева пред BLife: Спрете със спекулациите, нямам мъж и не съм влюбена!

Репортерката на Папараци Елизабет Методиева приказва от първо лице за клюките, които напоследък обикалят медийното пространство и я свързват с разнообразни мъже. Вижте какво още показа хубавицата в извънредно изявление за BLife.

-Елизабет, в последните дни си в центъра на светските уеб сайтове с новината, че ще се жениш и даже спрягат Николета Лозанова за твоя кума, има ли нещо правилно в тези клюки?

-Това си е една задявка сред мен и Николета. Един ден може и да ми е кума, само че първо би трябвало да намеря жених (смее се).

-Искаш да кажеш, че си сама?

-Да. От много време съм сама. Ако би трябвало да бъда почтена даже няма мъж, с който да излизам. Просто съм концентрирала силата си в работата ми и нови планове.

-Възможно ли е да имаш муза за работа, без да си влюбена?

-О, даа. При мен любовта ми въздейства тъкмо противоположното. Когато съм влюбена се приписвам напълно на индивида и малко подценявам работата си. От много време не съм изпитвала пеперудите (смее се), просто не се е появил човек, който да провокира вниманието ми.

-Какъв би трябвало да е мъжът до теб?

-Истински. И това в случай че звучи банално се оправдавам, само че е реалност. Вече няма мъжкари. Всички се бият в гърдите, че са огромни кавалери, огромни мъже, а в това време нямат почитание на една жена. Положението е пагубно.

-В каква сфера виждаш своята половинка?

-Хм, не мога да кажа дали желая политик, артист или предприемач. Много е самостоятелно всичко. За мен е най-важно, след първичното привличане да има какво да си кажа с този мъж, на какво да ме научи и да обогати общата ми просвета. Да си приказваме за кино, книги, спектакъл... май доста станаха условията (смее се).

-Трудно ли е една мощна жена да откри мъж по-силен от нея?

-Определено. Може би точно това е отговорът на въпроса ти за какво съм сама.

-Медиите те свързват с разнообразни лица, неотдавна писаха, че имаш нещо общо с риалити героя Джино?

-Да, имам нещо общо и то е положително другарство. Нищо повече. Ако търсите любовна конспирация, то огледайте се на друго място. Там няма да я намерите.

-А Борислав Комсийски?

-Боби е един доста безценен човек за мен. Имали сме доста хубави моменти дружно, само че пътищата ни се разделиха. Уважавам безпределно майка му, само че повече каквото и да ме питате няма да кажа.

-Били ли сте гаджета?

-А, има ли някакво значение предишното?

-Кой е националът, който е бил част от живота ти?

-Нали не си мислиш, че ще схванеш нещо за персоналния ми живот тук. Още по-малко пък за този човек, за който нищо положително не мога да кажа. Хахахаха

-Да се върнем към кумата, макар, че не работите дружно в „ Папараци “ сте в отлични връзки, съдим по онлайн връзката ви?

-Едното няма нищо общо с другото. Аз безпределно почитам Николета. Да не приказваме, че е една безпределно красива жена.

-Вярваш ли в същинското другарство?

-Да, аз имам такива другари. Малко са, само че и не желая повече. С множеството ни свърза 12-15 годишно другарство, а една от приятелките ми е от дете до мен. Истината е, че и доста ме предадоха, само че живи и здрави да са. Най-близките ми другари постоянно ще са мама и тате, тъй като знам, че те биха създали всичко за мен и в никакъв случай не биха ме подвели.

-Имаш ли другари мъже?

О, да. Един от тях е фолк артистът Илиян. Много го обичам, като брат ми е. Понякога ми споделя нещата, които не желая да чуя, само че постоянно е почтен. Това са същинските другари. Както обичам да се майтапя, те пред теб ти споделят кусурите, а като станеш от масата те пазят... че ги има и другите (смее се). Вече осъзнах, че е доста мъчно да наречеш един човек другар. Трябва доста да сте претърпяли, да сте се смяли, да сте плакали дружно, с цел да наречеш един човек другар. Другото са положителни познати.

-Каза, че си се фокусирала върху работата, какво следва?

-Освен работата ми в „ Телеграф “ и „ Папараци “, стартирам две нови неща. Едното е обвързвано с киното, само че към момента няма да издавам секрети. Другото е нов нощен клуб. Съвсем скоро стартираме- 11 май клуб E11LEVEN. Запомнете това име, тъй като дълго ще се приказва за него.

-За какво мечтаеш?

-Да съм здрава аз и мама и тате, както всички мой близки и въобще всички хора по света. Искам да виждам повече усмивки по улиците и щастливи хора. За себе си персонално си поисквам да срещна огромната обич и да си имам 3 деца.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР