Репортерката на Нова телевизия Весилена Гръбчева проговори за първи път

...
Репортерката на Нова телевизия Весилена Гръбчева проговори за първи път
Коментари Харесай

Красавицата Василена Гръбчева проговори за раздялата с Антон Хекимян. Обяви: Той вече не е...

Репортерката на Нова телевизия Весилена Гръбчева проговори за първи път пред списание LOVE style за раздялата си с тв водещия Антон Хекимян, с който имаше връзка. Двамата стопираха да се появяват дружно и да пускат свои общи фотоси във " Facebook " още през лятото на предходната година, само че до този миг и двамата отказваха да разкрият тъкмо какво се случва с връзките им.

„ Не обичам да приказвам за персоналния си живот, само че да, в този момент името на Антон не стои до моето. В бъдеще ще забележим какво ще се случи. Когато обичаш един човек мъчно можеш да затвориш страницата. Взаимоотношенията ни може да продължат по друг метод просто. Той постоянно ще е непосредствен за мен човек, както и аз за него. А прекосяването от обич към другарство – е едно положително начало ”, разкрива Василена.



Тя няма нова обич до себе си в този момент. След като бе определена за „ Мис Тв сексапил ” се нараснали ухажорите й. Блондинката държи мъжът до нея да бъде доста образован и да обича работата си, както и тя я обича.

„ С един мъж може да ме раздели това да се опита да ми ограничи свободата. За мен моето персонално пространство и персоналния ми свят са доста значими и той би трябвало да ги почита. Може би даването на прекомерно доста независимост от моя страна е проблем, защото на хората евентуално им се коства, че не ме интересува техният живот, само че това не е по този начин ”, безапелационна е красивата кореспондентка.
.
Един ден Василена желае да има семейство, само че първо би трябвало да срещне индивида, с който да го сътвори.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР