Репортерката на Нова телевизия Надя Ганчева разкри в ефира последните

...
Репортерката на Нова телевизия Надя Ганчева разкри в ефира последните
Коментари Харесай

Репортерка на Нова разкри последни подробности около Северин и разследването за убийство

Репортерката на " Нова телевизия " Надя Ганчева разкри в ефира последните детайлности към следствието за убийството на русенската журналистка Виктория Маринова и упрекнатият в действието Северин.

``
реклама

" Това, което той е разказал по време на разпита си, е, че откакто е нападнал Виктория е тръгнал по тази пътека и е заровил телефона й в листата. Това, което още не знаем, е дали разпитът е изработен пред арбитър, тъй като в случай че не е, той ще може даже да се отхвърли от тези показания. Със сигурност се знае, че ДНК тестът и отпечатъците са неговите, тъй че всичко сочи, че той е причинителят. Повече от 4 часа продължи разпита му. 6 души служебни юристи са отказали да го пазят, а последният в листата Иван Дойнов е нямал право да откаже ", сподели Ганчева.

Тя разкри, че самият Северин е насочил служителите на реда към мястото, където е заровил телефона. " За да знаеш кое къде се е намирало и по какъв начин се е случило, съгласно служителите на реда, е задоволително доказателство, че той е причинителят. Днес ще се гледа мярката му за неотклонение ", разяснява още репортерката и разкри каква е килията, в която е настанен Красимиров: " Русе разполага с килия по европейските стандарти. Става дума за 4 квадратни метра и хигиеничен възел, в следствения арест в Русе има такава килия. Ако не дава отговор на тези европейски условия, той може да съди България ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР