Репортерката на На кафе Деси Цонева стяга втора сватба с

...
Репортерката на На кафе Деси Цонева стяга втора сватба с
Коментари Харесай

Деси Цонева готви нова сватба

Репортерката на " На кафе " Деси Цонева стяга втора женитба с бащата на щерка си Явор Стефанов. Двамата ще се венчаят в черква и ще създадат охолно празненство идната година като се заричат то да бъде паметно.

Бъдещата младоженка ще си избере провокативна рокля, а самото празненство най-вероятно ще е в София.

``
реклама

Деси и Явор подписаха брак на 7 юли, на който участваха единствено кумовете им - началник Манчев и най-хубавата другарка на булката, Марго, майка ѝ и синът на Деси, Янчо.

Кумовете и следващата година ще са същите, а шафери ще бъдат дребният Янчо и двете пораснали дъщери на Стефанов от предходния му брак. Разбира се, на празненството ще участва и дребната им дъщеричка Бианка-Димана, която се роди на 17 октомври.

По традиция, Деси събра приятелки на погача на дребната.

" Дъщеря ми е тиха, кротка и блага! Бяла и добра! Носи името си почтено - Бианка. Иначе не спи доста през нощта. Но това са детайлности ", разкри Деси пред " Галерия ", представена от Блиц.

За нейно страдание, тя не я кърми, защото получила проблем със задържане на млякото и нямало по какъв начин да продължи. Затова пък кърмила сина си 4 месеца. Този път нямала този шанс.

Тя се върна още на петия ден след раждането в " На кафе ".

За нея е значимо детето от малко да знае и да свикне, че мама и тати си имат тяхното време и няма по какъв начин да са непрекъснато с децата. А и Деси не би се лишила от работата си. Не желае да става безлична и рутинна майка и брачна половинка.

В грижите за Бианка ѝ оказва помощ същата детегледачка, която в миналото е гледала и дребния Янчо.

Таткото Явор също доста оказва помощ и Деси няма никакви забележки към него. Тя схванала, че е бременна на Световната купа в Банско. По-скоро обичаният ѝ схваща първи, защото стопира да ѝ се излиза вечер и да ѝ се пие алкохол.

Никога не е мислела, че ще има момиче, само че в този момент обожава дребната Бианка. Явор ѝ изиска ръката във Флоренция с хубав годежен пръстен.

" Запознахме се напълно инцидентно, на отмора. Беше обич от пръв взор ", разкрива Цонева.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР