Репортерката на На кафе“ Деси Цонева от две години е

...
Репортерката на На кафе“ Деси Цонева от две години е
Коментари Харесай

Деси Цонева призна: Не исках момиче, още свиквам с мисълта! С Явор ще подпишем преди да се роди бебето! +Първият й брак бил грешка

Репортерката на „ На кафе “ Деси Цонева от две години е щастлива с издателя Явор Стефанов, от който чака момиченце, разбра HotArena.

В първото си изявление пред вестник „ Галерия “ Деси проговаря за своята бременност и връзката си с Явор.

Тя показа, че към момента е първоначално и се чака бебокът да се роди , живот и здраве, през есента . Деси опроверга клюките, че детето е било непланирано и че е обмисляла да прави аборт.

Бебето беше изцяло умишлен избор и на двамата с моя другар Явор. Таткото първи разбра, че съм бременна, когато бяхме на Банско за Световната купа. Самата аз внезапно се трансформирах, спря да ми се пие просеко и да ми се излиза вечер. И тогава той ми сподели: „ Ти да не си бременна? “. И по този начин.. направихме теста, оказа се позитивен. Иначе и цигарите стопирах още преди да знам, че чакам бебе. Организмът ми самичък да се приготви “, показа Деси.

Цонева кара относително лека бременност, като изключим гаденето първоначално. Деси има дребен таз, поради който ще роди със секцио както при първото й раждане. Ще си избере държавна болница, а не частна.

Колкото до това по какъв начин са реагирали майка й и синът й на новината, че фамилията се усилва, Деси отговори, че всичко са щастливи. „ Яни реагира, че трябвало да се грижи за пет девойки, визирайки доведените си сестри и тези от баща му “, добавя репортерката.

Деси призна, че въобще не е желала момиче и че към момента привиква с мисълта, че бебето ще бъде такова. Добави, че не счита и да стопира да работи. Със сина й е работила и в деветия месец, а след раждането му – след две – три седмици още веднъж е възобновила дейностите си.

В грижите за бебето на Деси ще й оказва помощ бавачка и се надява да е тази, която й е съдействала със сина й.

Цонева удостовери, че с изключение на нейния мъж, бебешка количка ще бута и началник Манчев , с който са другари.

Деси и Явор възнамеряват да сключат цивилен брак преди да се роди бебокът , до момента в който църковният и купонът с родственици ще е по-късно. Няма да вършат грандиозни почерпки. Тук репортерката на „ На кафе “ показа, че първият й брак се е случил поради бебето и е бил неточност.

Брюнетката не се надява на трето дете, защото след второ секцио е рисково да се ражда трето.

Деси Цонева не се тормози от 19-годишната разлика сред нея и Явор. Той във всичко е по-различен от предходните й мъже. Любовта й към него я е извадил от депресията, в която изпада след гибелта на баща й – Димитър Цонев. Тя съвсем всяка неделя продължава да върви на гроба му, с цел да му занесе цветя и вино.

В момента грижите по сина на Деси идват от нея и от майка й. Тя отхвърли вуйна й да е правила втори опит за самоубийство, а призна, че става дума за взето неправилно лекарство. Теодора била изцяло постоянна жена и майка и започвала нова работа за италианска компания с филиал в България.

Колкото до баба й Анахид – тя най-вероятно ще остане в Ню Йорк при вуйна й Ани, защото се била сринала след гибелта на Митко, а тук я чакали единствено тъжни мемоари и самотност.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР