Репортерката на Гала от На кафе Зейнеб Маджурова заби бившия

...
Репортерката на Гала от На кафе Зейнеб Маджурова заби бившия
Коментари Харесай

Стойко Сакалиев заби едно от най-красивите лица в телевизията

Репортерката на Гала от " На кафе " Зейнеб Маджурова заби някогашния нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев, написа " Телеграф ". Виновник за разкритието на връзката им стана попфолк певицата Гергана, която се щракна с прясната двойка и показа общия фотос в обществените мрежи.

Последователите на Зейнеб останаха шокирани от фотографията, съпроводена с многочислени сърца и емотикони, която е споделена и от почитателите на попфолк гърлата Гергана. За никого не е загадка, че 33-годишната кореспондентка бе в сериозна връзка, а напълно неотдавна нейн фотос провокира бурни реакции измежду почитателите й - в обществената мрежа Инстаграм Зейнеб беше разгласила фотография, на която бе видяно украшение, наподобяващо годежен пръстен.
View this post on Instagram
Magical night #happybirthday#rumi#amazing#party

A post shared by Zeyneb Madzhurova (@zeynebmadzhurova) on Sep 21, 2018 at 9:21am PDT

Очевидно обаче става дума единствено за бижу, защото русокоската е надалеч от мисълта за женитба, изключително в компанията на Сакалиев, който се слави като един от свалячите в българския футбол. Според слуховете двамата излизат от няколко месеца, само че на този стадий пазят връзките си в загадка даже от околните си другари и близки.

Верните почитатели на певицата Гергана забеляаха, че фотографията, на която любимката им театралничи със Стойко и Зейнеб, е изтрита. Дали изпълнителката на " От този момента " я е премахнала по молба на репортерката към момента не е ясно, факт е обаче, че пикантният фотос е разполагаем само във почитател страниците на меломаните.

Последователите на Зейнеб са безапелационни, че Сакалиев е суперпартия за нея. Той е наследник на известната скиорка от предишното Любомилка Кацарска, която е девета на международно състезание, трикратна балканска и многократна републиканска шампионска в ски бягането. Освен с възприятие за комизъм Сакалиев може да се похвали и с визия, примамила десетки дами.


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР