Репортерката Дженифър Равало, станала известна като Кралицата на голото суши,

...
Репортерката Дженифър Равало, станала известна като Кралицата на голото суши,
Коментари Харесай

Репортерката Дженифър Равало се оплака от кибертормоз

Репортерката Дженифър Равало, станала известна като Кралицата на голото суши, съобщи, че приятелката на Кубрат Пулев - певицата Андеа ѝ е налагала кибертормоз и ѝ е изпращала неприятни известия, заяви bTV.

" Имам фотоси от чатове, в които тя ми споделя " Гордее ли се майка ти с теб? " , наскърбява ме и на български. Когато те тормозят в интернет, се чувстваш самичък, страхуваш се, няма лице зад заканите. Бях уплашена, доста уплашена, в никакъв случай не ми се е случвало такова нещо преди. Кибертормозът е действителен, по тази причина има младежи, които се самоубиват, доста е мъчно ", сподели репортерката.

Тя добави още, че е щастлива след решението на Спортната комисия на щата Калифорния да забрани на Кубрат Пулев да се боксира на територията на Съединени американски щати до 23 септември 2019 година, само че смята, че този период е прекомерно къс.

Наказанието пристигна, откакто българският боксьор целуна по устните американката след успеха му над Богдан Дину на 23 март. Освен тази глоба, Кобрата ще би трябвало да заплати 2500 $ и да посещава 45-дневен курс за предварителна защита на насилието над дами в медийната сфера.

" Щастлива съм, че му лишиха лиценза, само че ми се искаше да е за по-дълъг интервал . Ужасно е това, което през което прекосих поради него. Всички тези неистини... ужасяващо е. Не мисля, че е откровен в извинението си. Разкайва се, тъй като би трябвало. Ако съжаляваше, щеше да се свърже с мен по-рано ", сподели Равело пред репортерите след чуването в Лос Анджелис.

Още: Пращат Кобрата на обучителни курсове за полови посегателства
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР