Репортерката Джени Суши, която предяви иск към Кубрат Пулев за

...
Репортерката Джени Суши, която предяви иск към Кубрат Пулев за
Коментари Харесай

Целувкагейт може да струва на Кобрата над половин милион долара

Репортерката Джени Суши, която предяви иск към Кубрат Пулев за полов тормоз, може да получи 600 000 обезщетение, в случай че българският боксьор бъде приет за отговорен по случая “Целувкагейт ”, оповестява " Спортал ".

``
реклама

Тази сума надвишава доста извоюваното от него от първия му мач в Съединени американски щати. Кубрат Пулев проработи 250 000 $ от борбата с румънеца Богдан Дину, след която даде и злощастното изявление, в края на което, повлиян от позитивните страсти, награби и целуна по устата американската кореспондентка от филипински генезис.

Джени Суши, която твърдо упорства, че целувката на Кубрат Пулев е нанесла съществени контузии върху душeвността й, желае да завоюва 300 хиляди $,  а другата половина са за адвокатски възнаграждения. Както е известно, тя нае извънредно безценен експерт, който да я пази – известната защитничка на правата на дамите Глория Олред.

Изслушването на двете страни пред Калифорнийската атлетическа комисия е на 14 май и ще дефинира дали Кубрат Пулев ще получи лиценз за идващ мач в щата.

Кобрата и неговият щаб настояват, че има сериозна доза провокация от страна на репортерката, както и че Пулев е изгубил съществено количество кръв по време на мача с Богдан Дину. Това съчетано с обстоятелството, че е получил и удари в главата дава съображение да се допусна, че контузиите може да са оказало въздействие при изявлението.

В опит да бъде предпазен Кубрат от Pulev Sport разпространиха извънредни фрагменти от купона след мача. На тях се вижда фриволното държание на Джени Суши, която танцува сластно в скута на един от приятелите на българския боксьор, чието лице остава замаскирано на фрагментите.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР