Репортерка от Мексико си навлече гнева на туристи, докато обикаляше

...
Репортерка от Мексико си навлече гнева на туристи, докато обикаляше
Коментари Харесай

Репортерка съжали, че спипа тези туристи в гаф: Тъпа к*чко, нямаш право да...

Репортерка от Мексико си навлече гнева на туристи, до момента в който обикаляше един от плажовете в страната, с цел да снима репортаж до каква степен се съблюдават противоепидемичните ограничения на държавното управление за ограничение на разпространяването на ковид в страната.

"Не ме интересува, нямаш право да си тук ", отвръща му дамата. По време на своя обход журналистката попада на дребна група от плажуващи, които ни минимум не ги вълнува наложената карантина и въведеното изключително състояние в Мексико.

Когато един от тях вижда, че биват записвани с камера, той скача от мястото си и заплашително потегля към нея с настояването да спре да снима и да напусне мястото.

"Никой не ти е разрешил да ме снимаш! ", споделя ядосаният екскурзиант, отивайки към нея.

"Разкарай се! Не те желаеме тук , това не ти е работното място! Махай се ", крещи мъжът.

"Ще си отида, само че преди този момент ще подам сигнал до управляващите, че нарушавате разпоредбите ", декларира репортерката преди да си тръгне.

"Прави каквото искаш! Тъпа к*чка ", споделя й най-после екскурзиантът, до момента в който се връща към мястото си.

OJO señor gobernador golpean a periodista mujer en vallarta @EnriqueAlfaroR @FiscaliaJal @El_Universal_Mx @Univ_Opinion @lopezdoriga @proceso @NTelevisa_com @Imagen_Mx @CiroGomezL https://t.co/wRubogCEP6
— Juan Pablo Vega Ramirez (@jpvega21) April 7, 2020
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР