Репортерът на Новините на NOVA Николай Василковски става част от

...
Репортерът на Новините на NOVA Николай Василковски става част от
Коментари Харесай

Пуснаха Ники Василковски Срещу Емо Чолаков

Репортерът на Новините на NOVA Николай Василковски става част от екипа на Прогнозата за времето. От този понеделник той към този момент ще води прогнозата за времето в „Здравей, България“, оповестиха през днешния ден сутринта от малкия екран.

От през днешния ден в утринния блок “Здравей, България ” той ще търси различния взор в прогнозата и ще демонстрира любопитни обстоятелства за феномена време, който визира живота на всеки от нас.

Сутрин ще има настояща трафик информация за цялата страна с сериозните места, където водачите могат да се натъкнат на рискове – мокри и хлъзгави пътища, свлачища и поправки.

Прогнозата ще предизвестява феновете за рискови магнитни стихии със препоръки по какъв начин да оцелеем, когато Слънцето прояви своите прищявки.Очаквайте бедствията у нас и по света, събрани и систематизирани с настояща картина и още доста любопитна информация за странностите на времето.

Това гласи анонсът към новата изява на Ники Василковски, който явно би трябвало да стане конкуренция на атрактивния синоптик от bTV Емо Чолаков.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР