Репортерът и светски водещ Полина Гергушева се завръща на екран

...
Репортерът и светски водещ Полина Гергушева се завръща на екран
Коментари Харесай

ПОВИШЕНИЕ: Финалистка в Мис България ще чете новините по Би Ти Ви

Репортерът и всемирски водещ Полина Гергушева се завръща на екран в нова роля. След 18-месечно спиране по майчинство, от довечера, 10 януари, тя ще води късни излъчвания на bTV Новините и ще редува вечерните ефири на медията с другия главен водещ в този часови слот – Мария Ванкова.

Новата позиция на водещ на новините в 23:00 ч. е следващо ходило в журналистическата кариера на Гергушева. Тя е с повече от 12 години опит в медиите, само че до момента в никакъв случай не е била новинарка и няма никакъв опит в ресори като политика и стопанска система.

Тя работеше единствено по всемирски тематики в новините и bTV Репортерите, в " Тази събота и неделя ", както и като кореспондент и водещ на седмичното начин на живот предаване COOLt.

" През годините в нюзрума на bTV Поли Гергушева работи в редица ресори и заслужи вниманието на феновете като кореспондент, а по-късно и като водещ със обществена и начин на живот устременост. За нас е значимо да развиваме капацитета на лицата ни и след отговорността на майчинството, разумна стъпка за Поли е да надгради постигнатото в професионален проект. Вярвам, че познавайки в подробност отговорностите на репортера и с опита си на водещ, тя бързо ще се утвърди в новата си роля ", разяснява Антон Хекимян, шеф " Новини, настоящи излъчвания и спорт ".

Поли Гергушева се причислява към редакцията на bTV Новините през 2014 година като кореспондент. Участва в състезанието " Мис България 2009 " и става подгласничка на коронованата Антония Петрова. Т През 2019 година заменя директните включвания и репортажи с предизвикването на телевизионното студио като водеща на COOLt, където остава до раждането на първородния си наследник Борис.

Завършва " Библиотекознание и книгопис " в УНИБИТ.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР