Репортерът Димитър Върбанов се завърна. Напук на очакванията, че едва

...
Репортерът Димитър Върбанов се завърна. Напук на очакванията, че едва
Коментари Харесай

Битият репортер на Господарите се завърна

Репортерът Димитър Върбанов се завърна. Напук на упованията, че надали елементарно ще откри работа в медиите след абсурда, който провокира с подправения си побой в " Господари на ефира ", той отново е в ефир. Всъщност скандалният великотърновски публицист има авторско предаване, което се излъчва в интернет, написа в. " Уикенд ".

" Дълго време мълчах. Отказах участия и изявленията, тъй като не съм човек, който желае да основава интриги. Отказах и доста оферти за работа. Но възприятието ми за правдивост е по-силно от инстинкта за самозапазване, по тази причина още веднъж съм подготвен за борби. Благодаря за ежедневната поддръжка, която получавам от доста от вас! Тя ме задължава да продължа. И не преставам от там, докъдето стопирах! ", обръща се Върбанов към публиката.

Темите, които той визира в новата си графа, са и районно, и национално значими. Митко търси решение и отговор на проблеми, свързани с разнообразни институции, а подема и начинания в поддръжка на хора в затруднено състояние. На този стадий авторското му предаване " Репортерът " може да се гледа в платформата Youtube, само че след време може да получи ефир и в някоя кабеларка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР