Репортажът на Sky News за Украйна е номиниран за наградите International Emmy

...
Градовете близо до Киев станаха свидетели на ожесточени боеве, докато
Коментари Харесай

Градовете близо до Киев станаха свидетели на ожесточени боеве, докато руските войски се опитваха да достигнат столицата, а клането на цивилни провокира широко международно възмущение.

Sky's репортажите включваха специалния кореспондент Алекс Кроуфорд на място, докато хванати в капан цивилни бягаха от бомбардировката и артилерийските залпове отекваха на заден план.

Кроуфорд също съобщаваше от Ирпин, когато украинци - включително някои в инвалидни колички и на носилки - бяха подпомогнати да преминат разклатен мост, за да стигнете до безопасно място.

Тя беше и сред първите, които интервюираха президента Зеленски, като го посетиха в укрепено място в Киев, докато той призова света да действа и да наложи зона, забранена за полети.< /p>„Улучен съм“: Разширено видео на мъчителна засада

Имаше и ужасяващо напомняне за безразборните атаки, които руснаците извършваха, когато самият екип на Sky News попадна под обстрел, докато се насочваше към Буча.

Русия вдига лихвените проценти, тъй като рублата се срива на фона на напрежението от войната в Украйна

Докладът на главния кореспондент Стюарт Рамзи и екипа му показа, че са взели прикритие, тъй като колата им беше осеяна с куршуми, преди да бъдат принудени да бягат, за да спасят живота си - Рамзи беше ранен по време на стрелбата.

Огромният поток от украинци, принудени да напуснат родината си, също беше ясно документиран от Лиза Холанд .

Репортерствайки от полската столица Варшава, тя улови разбито сърце, докато жени и деца изоставят любимите си хора и се качват на автобуси, за да започнат несигурен живот като бежанци из цяла Европа.

Бежанци, принудени да оставят близките си

Въведението на Sky също включваше анализи на живо от Украйна от кореспонденти, включително Алистър Бънкал, и демонстрира как нашите експерти обясняват последните движения на войски, използвайки големия екран на нашето студио.

Други номинирани в категорията новини за Международна Еми включват бразилския Globo, Al Jazeera English и TV4 News от Швеция.

Церемонията се провежда в Ню Йорк на 27 септември.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР