RepNews.NETИзпълнителното бюро на БСП свиква неприсъствено заседание на Националния съвет

...
RepNews.NETИзпълнителното бюро на БСП свиква неприсъствено заседание на Националния съвет
Коментари Харесай

Партия на подпис! Нинова “изчегъртва” Паргов – на негово място инсталира дъщерята на Овчаров

RepNews.NET

Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия привиква неприсъствено съвещание на Националния съвет на партията. Една от точките е за краткотрайно лишаваме на правата на Калоян Паргов за заемане на партийни длъжности, участие в органите на партията и право да се кандидатира за такива в период от една година.

Новият жанр на Корнелия Нинова е да отстрелва неуместните ѝ в партията

е “методът на автограф ”, неприсъствено без право на отбрана.

Като изчерпана любовна връзка, която завършва със СМС.

Както Добрев, по този начин и Паргов бяха измежду хората, които застанаха през 2016 година зад “обещаващата майка ” на партията Нинова. Днес под претекст на “обновление и смяна ”, ръководена зорко от Нинова, местата се заемат от други фрагменти, по-послушни или просто слушащи по-правилните хора.

Като фиктивен мотив за отстрел на Паргов е записано в дневния ред договорката с осветлението на София. Както постоянно обаче нещата в Българска социалистическа партия са надалеч по-дълбоки. Първата цел е “временното премахване ” да се трансформира в непрекъснато.

Градската организация, да бъде ръководена от ново лице, сякаш краткотрайно, а както знаем, краткотрайното е постоянно непрекъснато. Защо не и да е жена? По умря на майката на партията Нинова от „Позитано“.

Запознати със протичащото се, разясниха за Repnews.net, че Теодора Овчарова, дава отговор на всичките мечтани качества, с цел да бъде пробутана, като ново лице на смяната в Българска социалистическа партия – София.

Жена, млада, красива… нова в политиката

и най-важното – няма да се обърка. Ще слуша постоянно вярното място. Няма съвпадения на семейства – Теодора е щерка на Румен Овчаров. Всички видяха, до къде докара кадруването му в централното управление на партията.

Самата Нинова е плод на визията на Румен Овчаров за ръководител. И той я крепеше от самото начало на нейното председателстване през тези години.

Явно в този момент е пристигнало време Нинова да върне жеста на своя основател, и да конфигурира щерка му на комфортната позиция – началник на Българска социалистическа партия – София.

С сходен вид политика е въпрос на време, Българска социалистическа партия да се трансформира в Българска Семейна Партия, в която решенията се взимат

“на автограф ”, а за какво не – за по-удобно със СМС.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР