Репликите на Василев били уловени в СРС, след като Стаменов

...
Репликите на Василев били уловени в СРС, след като Стаменов
Коментари Харесай

Тотален Обрат! Нови Следи За Разстрела На Данъчния Иво Стаменов!

Репликите на Василев били уловени в СРС, откакто Стаменов беше прострелян на столичната улица " Дунав " в персоналния си джип през месец декември 2017 година.

Припомняме, на 18 декември в центъра на столицата 43-годишният Стаменов бе прострелян на път за работа. Директорът на отдел " Фискален надзор " в Национална агенция за приходите беше прострелян в дясното рамо, като бяха наранени огромни кръвоносни съдове. След две интервенции положението му беше нормализирано.

На 12 януари беше обявено, че Иво Стаменов е умрял в болничното заведение.

Стрелбата против него бе избрана като посягане против държавността.

Към момента към момента не е ясно кой простреля данъчния началник.

Следва да се открият какви са били връзките сред Стефан Василев и Иво Стаменов, написа " 24 часа ".

Припомняме и че предприемачът Стефан Василев е упрекнат за управление на незаконна група за данъчни измами. Той беше арестуван на 4 юни при акция на спецпрокуратурата и ГДБОП. Василев укрил 900 хиляди лева от Данък добавена стойност за интервал от 4 месеца. Според прокурорите укритата сума е по-голяма.

В хода на акцията управляващите претърсиха над 20 адреса в Русе, Велико Търново, Пазарджик, Търговище и София.

Близки до следствието източници на вестника разказали, че Василев бил във война и с разстреляния при започване на т.г. в София предприемач Петър Христов, който бе притежател на млекопреработвателното дружество " Лактима ".

Припомняме, на 8 януари, понеделник, предприемачът Петър Христов беше разстрелян показно пред офиса си в столични квартал " Манастирски ливади ", на улица " Ралевица ". Бизнесменът е получил осем патрона в гърдите, а последния е бил съдбовен.

Стана ясно, че Петър Христов е убит с професионално оръжие - чешки картечен револвер " Скорпион ". В региона на убийството видеокамерите на са работили. Според проверяващите служители на реда килърът е експерт, тъй като такова автоматизирано оръжие се употребило от професионални убийци за мокри поръчки.

Една от версиите, по които работи полицията, е възмездие.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР