Репликите към мен бяха част от тактиката за принизяване на

...
Репликите към мен бяха част от тактиката за принизяване на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Принизяване на българския парламент с елементарщина

Репликите към мен бяха част от тактиката за принизяване на българския парламент с елементарщина. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в дуплика към Лъчезар Иванов по време на дебата за замразяването на депутатските заплати по време на изключителното състояние, съобщи кореспондент на организация „ Фокус “.

" Сега към този момент ще се обърна непосредствено към българските жители. Уважаеми български жители, това, което видяхте като реплики, е част от една тактичност на ръководство в последните 10 години. Принизяване на българския парламент с елементарщина. С това, когато нямаш причини да отговориш на политическия си конкурент всъщност да го нападаш и клеветиш, да наричаш народните представители безделници и те от ръководещото болшинство да ръкопляскат на това, когато водача им ги назовава по този начин. Когато не могат да ти кажат за какво взимат 6000 лева като техните гласоподаватели са с 200 лева пенсия, излизат и стартират лични нападки против оня, който акцентира причини. Сигурно сте усетили тази измама и този метод на работа на премиера Борисов, на ГЕРБ, на " Обединените патриоти ", на ръководещото болшинство ", разяснява Нинова.

Тя съобщи, че отхвърля да бъде част от следващия образец, с който да демонстрира, че не се вземат решение проблемите на хората, а се разправят между тях кой е по-по-най.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР