Реплика на главния секретар на МВР Ивайло Иванов стана хит

...
Реплика на главния секретар на МВР Ивайло Иванов стана хит
Коментари Харесай

Цитат на деня: Правилата за движение са еднакви за всички – независимо дали е милионер, или си изкарва прехраната по честен път

Реплика на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов стана шлагер в обществените мрежи през днешния ден – четири дни по-късно, заяви " Медиапул ".

На 5 декември след ареста на сина на обвинения Миньо Стайков – Стайко Стайков, който се возил в брониран автомобил с въоръжени мъже и отказал да даде документите си за инспекция, основният секретар изясни какво го е наложило с думите:

" По мотив изказванията му, че се е качил инцидентно на стоп – инцидентно в брониран автомобил с въоръжена защита никой не се качва. Правилата за придвижване по пътищата са идентични за всички – без значение дали е милионер, или си изкарва прехраната по почтен път. Ако той беше оказал подпомагане, щяхме да му пожелаем лек път и приятна вечер. Но защото той е отказал да извърши разпорежданията на служителите на реда, се е стигнало до задържането му. "

Стайков беше освободен малко по-късно без никаква мярка за отклоняване, само че с две обвинявания – за непокорство на полицейско предписание и за подаване на подправен сигнал на телефон 112.

Но думите на основния секретар мъчно ще бъдат забравени. Излиза, че съгласно него всички богати хора са изкарали парите си по непочтен път.

 Стайко Стайков, когато беше търсен от Интерпол.
Стайко Стайков, когато беше търсен от Интерпол.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР