Репертоарът на Веселин Маринов, в който се пее основно за

...
Репертоарът на Веселин Маринов, в който се пее основно за
Коментари Харесай

Веселин Маринов пил бензин от любов

Репертоарът на Веселин Маринов, в който се пее главно за обич, се оказва - лежи на богатия му опит в тази област. Той бе върнат доста години обратно от Гала, която го предизвика с думите: " Разкажи ни за това по какъв начин си пил бензин от обич “.

" От ученическите години е историята. Тогава, когато смяташ, че едно момиче е целият свят. Тя беше на бригада в селото, което беше през четири села от нашия град. Аз, защото доста я обичах, взех решение да отида при нея. Изчаках татко ми да заспи и измъкнах мотора му. Той беше с панер, а татко ми беше шеф на енергоснабдяването в града, написа fakti.bg. Най-интересното е, че доста мощно хъркаше, а вратата на гаража доста скърцаше. И аз изчислявах – когато той взима въздух и е доста мощно, тогава разтварям. Така и не ме схванаха.
                             

Правил съм го няколко пъти. По-интересното е, че като младо момче 10-и за 11-и клас не мислиш за нищо – какъв брой бензин има в мотора, дали някой ще те види, какво ще стане. И отидох на бригадата, където беше тя, изкарахме доста хубаво. Бяхме върху една остаряла гума от трактор, говорихме си много време. И по-късно потеглих на назад, минах едното село и на към 5-6 километра от нашия град бензинът свърши. Започнах да го блъскам мотора. 

                             

В един миг виждам едно момче Илко от нашата махала с колело, и той ходил на бригада. Той качи колелото на мотора и двамата започнахме да го бутаме. 5 километра са. Влизането в града е едно изкачване. Тъпото е, че ме видя един бай Георги, който е надзирател в един цех. Помолих го да не споделя на баща. Стигнахме до нас, аз съм виждал единствено, че баща имаше едни закачени маркучи, с които вадеше бензин от туби или от мотора в колата. И несъмнено съм изпил 200 грама бензин, вкарах 200 в бутилката, трансферирах назад. Всичко мина обикновено, само че единствено слушам на другия ден татко ми по какъв начин споделя " къде е този непрокопсаник да го видя аз в този момент “. Оказа се, че бай Георги незабавно му бил споделил всичко. Баща ми беше най-великият човек “, разчувства се в края на описа Маринов.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР