реньорът и разпределител на ВК Нефтохимик 2010 (Бургас) - Николай

...
реньорът и разпределител на ВК Нефтохимик 2010 (Бургас) - Николай
Коментари Харесай

Желязков и Братоев: Силвано Пранди е добро назначение

реньорът и разпределител на ВК Нефтохимик 2010 (Бургас) - Николай Желязков и Георги Братоев , разясниха в предаването " Златния гейм " по какъв начин ще се отрази новоназначението на селекционера Силвано Пранди отпред на България.
 Пресконференция на селекционера на националният тим по волейбол Силвано Пранди @@@

" При него играехме доста добър волейбол преди и считам, че това му предопределение е ужасно за България. Пранди е потвърден експерт, който не е нужно да се разясняват качествата му ", проучва Желязков.
 ЦСКА - Нефтохимик @@@

" Федерацията знае с каква цел назначава треньорите. Аз, като човек, който е работил с него, мога да кажа, че е един от най-хубавите, с които съм работил. Има ужасно виждане и предава опита си по-опростен метод на състезателите. Трудно е да се запомня всичко и стават обърквания. Той съумява да предава цялата информация просто и всеки схваща. Неслучайно, когато бе отпред на националния тим, бяхме на доста положително равнище - без подозрение ", добави Братоев.

" Формулата за представянето му и с клубните тимове е доста работа - това е. Един треньор би трябвало да се интересува от играта, развиването и да следи всички тимове, както и националните. Какво ново се вкарва, скорост на играта, механически и тактически способи. Играта се развива ", добави още Николай Желязков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР