РЕНО, Невада (АП) — В четвъртък беше съобщено за лавина

...
РЕНО, Невада (АП) — В четвъртък беше съобщено за лавина
Коментари Харесай

Втора лавина удря калифорнийски склонове близо до мястото, където един ден по-рано беше убит скиор

РЕНО, Невада (АП) — В четвъртък беше обявено за лавина в калифорнийски курорт покрай езерото Тахо, един ден откакто огромна лавина се спусна с плач прилежаща планина, заклещи няколко души и убивайки 66-годишен мъж.

Втората лавина падна към 12:30 ч. Четвъртък покрай секцията Wolverine Bowl на Alpine Meadows, сподели представителят на курорта Патрик Лейси. Няма потърпевши чиновници или посетители, макар че ски патрул претърси региона със сонди, маяци и кучешки впряг, с цел да бъде сигурен, сподели той. сезона, съгласно осведомителния център за лавини в Колорадо. Такива смъртни случаи са доста по-склонни да се случат на неподдържани скатове в провинцията, в сравнение с курортни пътеки.

След като затвориха всеки въжен превоз и пътека след лавината в сряда, Palisades отвори още веднъж доста писти в четвъртък. Но неговият емблематичен въжен превоз KT-22, който обслужва зоната на най-вече експертни писти, където се случи свличането, остана затворен, до момента в който екипите работеха, с цел да разчистят пътя, с цел да могат сн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР