Рени има период от живота си, за когото не обича

...
Рени има период от живота си, за когото не обича
Коментари Харесай

Интимни разкрития пред Гала! Тежък удар за Рени: Взех най-трудното решение! Направих аборт в…

Рени има интервал от живота си, за който не обича да приказва. По мотив новата й ария “Искам бебе” тя заприказва за същинската си първа обич. Когато е работила в Кипър, тя е забременяла, нейния сътрудник й е предложил брак, всички са били щастливи, сестра й също е работила в Кипър, споделя Рени при Гала.

“Аз одобрих предлагането всичко беше цветя и рози. При второто му идване в България обаче, той ми сподели, че има изискване, аз да оставя пеенето и сцената. Аз го питах сюрпризирана какво ще работя, той ми сподели естествена работа като продавачка да вземем за пример. Аз не го разбрах, по какъв начин може да накараш някой да остави това, което го прави благополучен, и да го принудиш да работи нещо, което не е негово. Съвсем скоро разбрах, че тогава на времето родителите му са повлияли. Общо взето по този начин се доближи до това да взема решение да направя аборт. Това беше най-трудното ми решение.”

Тя разкри, че сега има нова възлюбена, доста е щастлива и влюбена, евентуално новата обич е мотивът за песента й “Искам бебе”. Децата й я поддържат за новата й връзка.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР