Рени Александрова Гайтанджиева е на 53 г. вече, а продължава

...
Рени Александрова Гайтанджиева е на 53 г. вече, а продължава
Коментари Харесай

Позор! Освен че главицата й е празна, Рени още е „лека“ дори на 53 г.

Рени Александрова Гайтанджиева е на 53 година към този момент, а продължава да се държи като тийнейджърка, жадна за мъжки милувки. Това стана ясно от нейно фото, което разгласява в обществените мрежи.

Певицата се е излегнала по стомах и се вижда ясно, че носи прашки. По този метод явно тя се надява да притегли мъжките похвали, само че истината е, че не й отива на годините сходно държание.

Освен това Рени е и майка на две момчета, които към този момент са на значително години и схващат всичко доста добре. Не мисли ли, че с сходни обществени фотоси излага синовете си в учебно заведение и подигравките ще валят, създавайки им комплекси, че майка им е „ лека “ жена.

Фолк дивата обаче в никакъв случай не е бликала от доста разсъдък и разум. Това се видя най-ясно по време на „ ВИП Брадър» преди 6 години, когато се изложи тотално с празните си приказки и несъответстващото си държание.

Според мнозина всичко това й коства да има непрекъснат сътрудник до себе си. С бащата на децата си Борис се раздели от дълго време, като той остана в чужбина и въобще не се сеща за фамилията си. Оттогава Рени не може да направи сериозна връзка с мъж, само че огромният й проблем е, че тя търси паралия, който да й оказва помощ с парите, тъй като е закъсала финансово.

В Брадъра даже се опита да смъкна Валентин Михов, макар че той е много по-възрастен от нея, само че тя е подготвена на всичко, с цел да си откри ухажор със солидни приходи.

Източник: Телеграф
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР