Ренета Камберова, част от ансамбъла по художествена гимнастика, представял ни

...
Ренета Камберова, част от ансамбъла по художествена гимнастика, представял ни
Коментари Харесай

Прекрасна Ренета: Винаги ще си остана златно момиче

Ренета Камберова, част от ансамбъла по художествена гимнастика, представял ни на Олимпиадата в Рио де Жанейро, едно от "златните девойки ", които ни радваха през последните години, към този момент се занимава с нещо много друго.

Докато множеството от останалите девойки от ансамбъла останаха в гимнастиката, Ренета избра... администрацията.

Златно момиче поема спорта в Пазарджик

Златните девойки за живота след спорта

За края, за едно начало, за една сбъдната фантазия...

Ето какво показа хубавицата пред "Събуди се " по Нова телевизия за живота си след гимнастиката.

"Отговарям за спорта в град Пазарджик, само че това не включва единствено администрация. Постоянно съм по клубовете, следя тяхната работа. "

В новия ѝ кабинет естествено има фотография със златните девойки и спомен от Рио де Жанейро, на стената висят и още награди.

"Предложиха ми позицията по време на една гала, дадоха ми време да си помисля. Дадена ми е независимост по какъв начин да разпространявам спорта в град Пазарджик. Тук съм с помощта на моите триумфи, за които съм се трудила години наред. За мен това е нещо ново, усещам се пълноценна. "

"Бих извървяла целия път още веднъж. Струва си. Спортните триумфи съгласно мен не се не помнят. Хората претърпяха доста с нас, чисто прочувствено. "

"Сега пребивавам с по-малко напрежение. Когато тренираш по 8 часа дневно, искаш да дадеш най-хубавото на килима. "

"Наддала съм някое килце. Сега не изпитвам толкоз нужда от храната. Тогава сънувах мляко. Сега просто се храня обикновено. "

"Животът е цялостен с страсти. "

"Не съм толкоз богата, колкото ми се желае. И олимпийска шампионка да съм, няма по какъв начин да изкарам бала с пари. Но това ми е отворило други порти, както и пенсията, която доста ме улеснява. "

"Имам си другар, а и цялостен живот работя. Не съм привикнала нещата да идват на готово. Винаги съм си се представяла като работещо момиче. Това е самочувствие. "

"Аз цялостен живот ще си остана златно момиче. Това не може да се изтрие. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР