Renault Tech, неразделна част от отдела за следпродажбено обслужване на

...
Renault Tech, неразделна част от отдела за следпродажбено обслужване на
Коментари Харесай

Renault Tech става Qstomize и разкрива новата си стратегия

Renault Tech, неразделна част от отдела за следпродажбено обслужване на Renault Group от януари 2021 година, дава отговор за персонализирането и трансформациите на колите от марките на групата.
Renault Tech трансформира името си на Qstomize: наименование, което припомня за главния й бизнес, а точно персонализиране и промяна на коли, с обсег на деяние оттатък марката Renault и даже групата.
Qstomize разкрива новата си тактика, съсредоточена върху две съществени оси: разширение на продуктовата гама и географски обсег.
Qstomize уголемява продуктовия си азбучник, с цел да отговори на потребностите на професионални и частни клиенти с още по-голяма еластичност.
Qstomize, присъстващ с 12 обекта във фабриките на групата в Европа, Близкия изток и Африка, уголемява полето си на деяние, като се открива в 7 нови страни, с цел да бъде по-близо до локалните потребности и специфики.
Ново име, въплъщаващо еволюцията на компанията

Renault Tech се трансформира в Qstomize, с цел да сложи началото на нова епоха. По-международно име, което ще разреши на компанията да се развива отвън настоящия си географски обсег. То комуникира бизнес задачите и експертния опит на компанията, а точно персонализиране и промяна, отсам и директното ентусиазъм от британската дума "customization ". Това име ще разреши на Qstomize да разшири обсега си на деяние до всички марки на Renault Group, Алианса и сътрудниците и отвън групата.

Препотвърдена задача: да даде на всеки персонализирани автомобилни решения

Qstomize проектира, създава и стартира на пазара автомобилни трансформации и предлага свързани услуги в отговор на потребностите на частните и професионални клиенти, в сходство със стандартите за качество на групата.

Qstomize оперира в четири сегмента:

Пътнически коли с водещи действия като фирмени микробуси, автошколи и лимитирани серии
Лекотоварни коли с тежки трансформации като самосвали, двойни кабини или монтиране на професионално съоръжение
Корпоративни автопаркове със характерни условия към спецификациите
Транспорт на хора с понижена пъргавина (TPMR), историческа активност на компанията за подвижност, налична за всички.

Обогатени оферти за комплицирани трансформации

Qstomize ще разшири продуктовото си портфолио, с цел да включва по-сложни и по-високостойностни трансформации. Qstomize ще работи от своите индустриални цехове, ситуирани в заводите на Renault, като по този метод понижава времето, належащо за доставка на автомобила, както и транспортните разноски и въздействието върху околната среда. Такъв ще бъде казусът да вземем за пример при създаването на версия с подова кабина на Kangoo или коли за мобилна работилница.

Тези трансформации, отговарящи на стандартите за качество на Renault Group, скоро ще бъдат допълнени с други, които ще бъдат добавени към продуктовия азбучник. Клиентите ще могат да поръчват тези трансформации от комерсиалните представителства на марките на Renault Group, възползвайки се от цялостно потребителско преживяване в една точка на продажба.

До 2025 година Qstomize цели да създава 30 000 комплицирани трансформации годишно, по отношение на 15 000 годишно през днешния ден.

Разширяване на географския обсег

Понастоящем показан с 12 работилници, ситуирани във заводи на Renault (във Франция, Испания, Словения, Турция, Мароко и Румъния), Qstomize ще разшири обсега на своите опит и професионализъм посредством основаване на логистични центрове за импорт в страни с висок капацитет, където ще разположи подготвени за инсталиране комплекти за промяна преди доставката на колите до представителствата. Това интернационално развиване ще разреши да се правят трансформации във всяка страна, предоставяйки на клиентите отговор, приспособен към локалните специфики, като в същото време се възползват от стандартите за качество на Renault Group. До 2025 година Qstomize ще открие местоположения в седем нови страни, с цел да отговори на търсенето на локални трансформации.

Това е значим ден, тъй като това ново име, Qstomize, бележи повратна точка за отдела за следпродажбено обслужване на Renault Group. Чрез разширение на географския си отпечатък и предлаганите от нас услуги за по-сложни трансформации, ние ще подобрим в допълнение нашия принос към представянето на групата, като в същото време подобрим удовлетвореността на нашите клиенти. Хакан Догу, старшни вицепрезидент, международен отдел за следпродажбени услуги Renault Group

Qstomize – основни обстоятелства

360 чиновници
14 обекта в 6 страни
213 000 трансформирани автомобила през 2021 година

*Източник: www.renault.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР