Renault Sport анонсира пазарното лансиране на нова специалната лимитирана серия Renault Clio

...
Renault Sport анонсира пазарното лансиране на
нова специалната лимитирана серия Renault
Clio
Коментари Харесай

Renault Sport анонсира специалната лимитирана серия Clio R.S.18

Renault Sport анонсира пазарното лансиране на нова специфичната лимитирана серия Renault Clio R.S.18, носеща името и цветовата скица на претендента на Renault Sport Formula One Team в шампионата на Формула 1.

Разработено въз основата на най-екстремната версия на Clio R.S.- Clio R.S. 220 EDC Trophy, новото Clio R.S.18 ще бъде пуснато в продажба в Европа през първата половина на тази година, като ще предложи оптималната мощ от 220 конски сили и оптимален въртящ момент от 280 Нм. Trophy шасито е доработено допълнително, вследствие на което компактният автомобил е още по-билзо до пътя, ръководството е още по-директно, а в оборудването на колата е включена и специална изпускателна система на специалиста в региона Akrapovic за още по-мощен тон.

В оборудването на Renault Clio R.S.18 са включени също по този начин специфични обозначителни емблеми по екстериора и интериора, прагове на вратите със серийния номер на колата, специфични джанти, контрастна Alcantara/кожа тапицерия на кормилото, въздуховоди с карбоново осъществяване и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР