Renault се отказа от най-луксозния модел в своята гама –

...
Renault се отказа от най-луксозния модел в своята гама –
Коментари Харесай

Renault се отказа от най-луксозния си модел

Renault се отхвърли от най-луксозния модел в своята гама – Talisman. Според информация на Motor1, производството на седана е завършило през миналия месец, а същото нещо се е случило и с комби версията. Новината не е изненадваща, защото сходни клюки се носят в интернет пространството от години, само че наподобява от френската компания най-сетне са се решили дефинитивно на тази стъпка.
`Renault

Моделът, чиято известност бе противоречива в Европа може да се похвали с над 34 хиляди продажби през 2016 година и едвам 16 хиляди продажби през 2019 година. През миналата 2021 година, тези числа са се свили още повече и от Renault са продали едвам 8025 нови Talisman-а.

`Renault

Renault Talisman се предлага с няколко разнообразни мотора, започващи от 1.3-литров бензин със 140 конски сили, преминавайки през 1.7-литров дизел със 150 конски сили и достигайки до върховата версия с 2.0-литров дизелов мотор и 200 коня. Най-високото равнище на съоръжение – Initiale Paris пък предлага кожени седалки с затопляне, обдухване и масаж, подгрев на кормилото, първокласни дървени детайли, аудио система Bose с 13 представителя, завиване на четирите гуми и други екстри.
`Renault

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР