Renault разшири модификационните гами на новите поколения CLIO и CAPTUR, добавяйки новият

...
Renault разшири модификационните гами на
новите поколения CLIO и CAPTUR, добавяйки
новият
Коментари Харесай

Нови LPG версии за Renault CLIO и CAPTUR

Renault разшири модификационните гами на новите генерации CLIO и CAPTUR, добавяйки новият двугоривен (LPG/бензин) вид TCe 100 LPG.

От Renault разясняват, че този вид двигатели се е потвърдил на пазара, като елементарен и ефективен за употреба, като в същото време предлага и съществени икономии, и възможност за данъчни преференции.

Новият TCe 100 LPG мотор е трицилиндров и обещава да предложи употреба както при ежедневна приложимост в градска среда, така и при по-дълги пътувания, и идва с намаление от към 8% в CO2 излъчванията си в сравнение със задвижващ елемент, използващ единствено бензин. Сериозно преимущество е и фактът, че двугоривните версии на Clio и Captur се оферират на цена без смяна в съпоставяне със съответните им бензинови версии.

От Renault споделят, че общоприетоо LPG двигателят предлага с до 30% по-ниски разходи за гориво спрямо бензинов еквиварент и с до 8% спрямо дизелов.

LPG версиите на новите Renault CLIO и CAPTUR са оборудвани с два резервоара, които в комбиниран режим на приложимост обещават свободен пробег от над 1000 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР