Renault представи нов модел на един от най-успешните си автомобили

...
Renault представи нов модел на един от най-успешните си автомобили
Коментари Харесай

Нов Renault Captur завладява целия свят

Renault показа нов модел на един от най-успешните си коли – кросоувърът Captur. С продадени над 1,2 млн. автомобила градският SUV се наложи като водач както във Франция, по този начин и Европа. Само през предходната година от него са продадени 230 000 бройки.

Френската компания реши да разшири експанзията, обявявайки, че Captur ще се продава на всеки континент. Освен това компактният SUV ще се създава в Китай, мощно стратегически район за Groupe Renault.

Обновеният модел стъпва върху напълно нова платформа CMF-B. Нова е и електрическа, и електронна архитектура, което прави допустимо вграждането на последните софтуерни нововъведения, с цел да се отговори на новите условия на пазара.

Новото Renault Captur е по-дълго с 11 см, до 4,23 м. Увеличено е междуосиете с 2 см., до 2,63 м.   Със своя по-атлетичен дизайн и повдигната междинна линия на каросерията новото Renault Captur има същински SUV образ. Той се укрепва от характерни съставни елементи като предните и задните протектори на бронята, защитните лайстни, които минават по цялата дължина на долната част на каросерията и арките на колелата и алуминиевите покривни рейки. Изваяният челен похлупак, които пада внезапно начело, по-изразеният надолнище на покрива откъм гърба и намаляването на остъклените зони му придават още по-голям динамизъм.

Оранжев „ Атакама “, червен „ Flame “ и наследник „ Метал “ са единствено някои от екстериорните цветове, предлагани за новия Captur. Общо 11 екстериорни цвята, 4 цвята за покрива и 3 пакета за външна персонализация ще бъдат налични при лансирането, осигурявайки неповторим капацитет от 90 вероятни комбинации в сегмента.

Като съществена част от опциите за персонализация на новия модел покривът се предлага в същия цвят като купето или в един от 4 вероятни контрастни цвята: черен, оранжев „ Атакама “, сив „ Хайленд “ и бял „ Алабастър “. Той може да бъде оборудван и с надлъжни покривни рейки или полуостъклен отварящ се панорамен покрив.

Интериорна гражданска война за висококачествено купе
r-dam_1042291.jpg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР