Renault обяви, че заявки за закупуването на новото поколение на спортния

...
Renault обяви, че заявки за закупуването на
новото поколение на спортния
Коментари Харесай

Заявките за новото Renault Megane R.S. започват през февруари

Renault разгласи, че поръчки за закупуването на новото потомство на спортния Megane R.S. ще започнат да се одобряват от следващия месец. Тогава първите искащи ще могат да поръчат автомобила във версия с роботизирана EDC предавателна кутия, а модификацията с ръчна трансмисия и шаси Sport ще бъде налична от пролетта.

Новото Renault Megane R.S. ще стъпи на пазара с нов четирицилиндров 1.8 литров задвижващ агрегат с оптималната мощ от 280 конски сили и оптимален въртящ миг от 390 Нм, а в края на тази година чакаме и появата на още по-мощната му версия Trophy, при която мощността ще бъде увеличена до 300 конски сили.

Новото Renault MEGANE R.S. е оборудвано също така със система за завиване на четирите колела 4CONTROL, която подсигурява оптимална стабилност при придвижване с високи скорости и усъвършенствана маневреност при ниски, опция за избор сред две нива на изпълнение- Sport и Cup, за първи път ще се предлата с избор сред две предавателни кутии- шестстепенна мепанична и шестстепенна роботизирана EDC с възможност за превключване на предавките с пера от кормилото, нова бордова телеметрична система R.S. Monitor и други.

От Renault споделят, че новото потомство на е първата серийна кола на компанията, която идва с новите емблеми на Renault Sport, нов екстериорен цвят- Tonic Orange, интериор със спортни предни седалки с интегрирани подглавници, червен тегел, композиция сред текстилна и Alcantara тапицерия и други.

За още по-добро пътно държание, новият MEGANE R.S. е с по-широка стъпка на пътя, наличен е в композиция с 18- и 19-цолови джанти, а по екстериора му са оформени допълнителни въздухозаборници за охлаждане на мотора.

Новият MEGANE R.S., който е в положение да се ускори от 0 до 100 км/ за 5.8 секунди, е оборудван и с адаптивната система MULTI-SENSE, която дава опция на лидера да избира сред четири основни- Comfort, Normal, Sport и Race, и един с опция за персонализиране режими на пътно поведение.

Новото потомство на Megane R.S. във версия с роботизирана EDC предавателна кутия се предлага на цена от 39 400 евро, а модификацията с ръчна трансмисия е оценена на 37 600 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР