Ренато Санчес възроди кариерата си, след като се присъедини към

...
Ренато Санчес възроди кариерата си, след като се присъедини към
Коментари Харесай

Неуспял в Байерн е вариант за Барселона

Ренато Санчес възроди кариерата си, откакто се причисли към Лил от Байерн Мюнхен през лятото на 2019 година Преминаването на „ Алианц Арена “ явно беше пристигнало прекомерно припрян ход за португалския национал. Ренато сподели доста качества през годините в тима, който го построи – Бенфика, както и с Португалия на Европейското състезание през 2016, само че това не се оказа задоволително, с цел да му завоюва титулярно място в баварския исполин.

Преминаването в Лига 1 обаче направи знамение с халфа, като той се напасна доста добре към френския футбол и си върна позагубените позиции при „ мореплавателите “. От прекосяването си при „ кучетата “, Санчес е записал над 60 мача, макар някои травми. Това незабавно породи интерес от редица тимове, всред които е и Барселона.

„ Каталунците “ много интензивно търсят отбранителен халф, тъй като Серхио Бускетс наближава края на кариерата си. От останалите халфове на каталунския отбор Френки де Йонг, Педри, Нико Гонсалес и Гави никой няма характерностите на португалеца в предпазен проект.

Тимът от каталунската столица към този момент получи позитивен сигнал за 24-годишния футболист. Президентът на Лил Оливие Летанг съобщи, че първенците на Франция са отворени за продажбата на полузащитника.

„ Вече приказвах с него. Ако пристигна оферта от огромен клуб, Ренато може да напусне. Ще забележим какво ще се случи. Засега обаче той е с нас и се радва, че е тук “, съобщи президентът на френския първенец.

Напоследък информациите свързват Барса с няколко халфа, с изключение на Ренато Санчес. Денис Закария, Пол Погба и Франк Кесие са единствено част от имената в радара на испанския отбор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР