Ренато Санчес е недоволен от игровото си време в Байерн

...
Ренато Санчес е недоволен от игровото си време в Байерн
Коментари Харесай

Песовете може да спасят Ренато Санчес

Ренато Санчес е неудовлетворен от игровото си време в Байерн (Мюнхен) или по-скоро от неналичието на такова. Младият португалец не стопира да изрича недоволството от обстановката си в редиците на баварския отбор. От началото на сезона той има 5 минути в Бундеслигата, 63 в шампионата за Купата на Германия и още 20 в Суперкупата на страната.

Сега на хоризонта най-накрая изплува и претендент, който може да избави Санчес от неприятното за него състояние в Байерн (Мюнхен). Според вестник Bild става дума за сребърните медалисти от предишния сезон във френската Лига 1 - Лил. “Песовете” ще вземат участие в групите на Шампионската лига и търсят разновидности за укрепване на състава си, а португалската вяра е един от разновидностите за това.

Ако се стигне до договорка, то полузащитникът по всяка възможност ще бъде преотстъпен в редиците на френския клуб. 22-годишният състезател е благосъстоятелност на Байерн от 2016 година, като прекара един сезон чартърен във Висшата лига, където защитаваше цветовете на Суонзи. Санчес има 22 мача за националния тим на Португалия, като завоюва Евро 2016, а в същата година взе и влиятелната премия Golden Boy.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР