Ренате Блауел - бившата съпруга на Елтън Джон, поиска да

...
Ренате Блауел - бившата съпруга на Елтън Джон, поиска да
Коментари Харесай

Бившата съпруга на Елтън Джон изненадващо поведе война срещу него

Ренате Блауел - някогашната брачна половинка на Елтън Джон, изиска да бъде издадена правосъдна заповед против него. Причината обаче не е ясна и нейният юрист отхвърли да я разгласи. Заяви единствено, че тя е почувствала, че има потребност да го направи след "десетилетия на безмълвие ", само че се се надява казусът да бъде решен непринудено.

Това е доста нетипично за нея, тъй като тя постоянно е избягвала да притегля непознатото внимание. Подобна мярка нормално се търси по персонални въпроси или за прекъсване на информация, написа вестник "Гардиън ".

Ренате Блауел е звуков инженер. Елтън Джон се среща с нея, когато записва албума си "Too Low for Zero " през 1983 година Женят се през идната година по време на турнето му в Австралия, само че се развеждат през 1988 година Оттогава Блауел постоянно е била дискретна, въпреки и филмът "Рокетмен " да провокира интерес към нея. Възможно е точно това да е провокирало нейната реакция.

След развода Елтън Джон разгласи, че е гей, омъжи се, родиха му се две деца. В автобиографията си той споделя какъв брой му е било мъчно да признае каква е сексуалността му, както и че е страдал поради болката, която е предизвикал на "човека, който обичах и който ме обичаше абсолютно ".

След развода двамата съвсем не са се виждали. Той е желал да й показа децата си, да я направи част от живота им, само че Ренате Блауел е отказала.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР