Ремонтните дейности по яз. Ясна поляна, които приключват на 18

...
Ремонтните дейности по яз. Ясна поляна, които приключват на 18
Коментари Харесай

Няма сигнали от туристи за проблеми с водоподаването в Приморско

Ремонтните действия по бент. Ясна поляна, които завършват на 18 юли, все още не основават неудобства на посетителите на курорта

От началото на туристическия сезон в Община Приморско няма постъпил нито един сигнал от туристи или хотелиери за проблеми с водоподаването в курорта. В Туристическа камара  Приморско също не е получено нито едно недоволство от членове или летовници. Това потвърждава, че ремонтните действия по оборудванията на язовир Ясна поляна, които се правят от ВиК-Бургас и завършват на 18 юли, все още не основават неудобства на посетителите на курорта и не пречат на действието на хотелите и заведенията за хранене.

“Туристите могат да са спокойни, че ваканционният им престой няма да бъде нарушен от проблеми с водоподаването в Приморско. Ремонтът завършва до дни, а обезпеченото количество вода в резервоарите в обитаемото място все още покриват потребностите ни в късите часове на лимитирано водоподаване от язовира. ”, изяснява кметът на Община Приморско доктор Димитър Германов.

По данни на Община Приморско и Туристическата камара в Приморско от началото на ремонтните действия на 6 юни в курорта има регистрирани единични съмнения в налягането на водата за лимитирани интервали от няколко часа седмично единствено на най-високите точки на обитаемото място и по най-високите етажи на обособени хотели. Това обаче досега не е довело до проблематичен дискомфорт за туристите.

“От началото на сезона нямаме недоволства или напрежение измежду гостите, хотелите и заведенията за хранене в града действат изцяло обикновено. Не чакаме и проблеми през оставащите няколко дни до привършване на ремонта, които да повлияят на качеството на престоя на туристите. Призоваваме да не се основава ненужно напрежение и паника без съображение. Всички, които към този момент са създали или желаят да създадат своята резервация в Приморско, да бъдат спокойни за лятната си почивка. ”, безапелационен е Николай Николов, заместник-председател на Туристическа камара Приморско.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР