Ремонтите в Кючука продължават вече няколко месеца, а завършването им

...
Ремонтите в Кючука продължават вече няколко месеца, а завършването им
Коментари Харесай

Абсурд! Подменят тротоарите на бул. „Ал. Стамболийски” само наполовина – другата не е в договора

Ремонтите в Кючука не престават към този момент няколко месеца, а завършването им остава идеал за пловдивчани. Не единствено че ремонтните действия се случват постепенно, само че и некачествено. Подмяната на тротоарите по бул. „ Александър Стамболийски ” е стартирана, само че ще е на половина приключена. Ще бъдат заменени единствено счупените плочки, а останалите няма да бъдат сменени.
Прочетете още
Абсурдно е новият път да бъде с на половина заменени тротоарни плочки, а старите отпреди десетки години да останат. От фотосите се виждат новите на фона на старите и незапълнени дупки сред тях. Освен това от дълго време съществуващите са разместени и в трогателен тип.

Причината е, че в контракта на ВиК - Пловдив с " Еко план Пловдив " е залегнало възобновяване единствено на инфраструктурата, която е разкопана - улицата и частичната част от тротоарите. 

Положението с тротоарите е същото и на ул. „ Петър Стоев ”. В началото на улицата е почнало подреждането на тротоарните плочи, само че още веднъж периодично повтаряне на нови със остарели. Запълнените дупки сред плочите си личат, а със самата панорама на „ новия ” тротоар и спестените пари за ремонта.

Вместо да са подредени една до друга, което ще коства повече пари, те са оставени най-малко с по 5 сантиметра празен ход. Новите плочи няма да се завържат здрави задоволително дълго при такова нареждане. Оттам минават коли за паркинг пред блок, а те ще ги разместят.

Ще бъде възпрепятствано придвижването на пешеходци и най-много на майки с деца.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР