Ремонтите по бул. Васил Левски във Варна отново предизвикаха общественото

...
Ремонтите по бул. Васил Левски във Варна отново предизвикаха общественото
Коментари Харесай

Ремонтите по бул. Васил Левски във Варна отново предизвикаха недоволство

Ремонтите по бул. " Васил Левски " във Варна още веднъж провокираха публичното неодобрение. Този път повода е премахването на зеленината от разграничителната линия на булеварда и полагането на асфалт. След острата реакция на архитекти и жители, от община Варна разпоредиха асфалтът да се отстрани и на мястото да се насипе пръст.

Варна

Повече от седмица тежки машини разрушават асфалта върху разграничителната линия на бул. " Васил Левски ". Това провокира огромни тапи. Варненци недоумяват за какво е трябвало да се поставя настилка, която месец по-късно се отстранява.

От Камарата на архитектите в България са изпратили питане до Община Варна кой е разпоредил унищожаването на цветните линии по булеварда. Обяснението е неразбираемо, само че седмица по-късно стартира премахването на асфалта. Екипът ни също не съумя да разбере, чия е концепцията за полагането на настилката и за чия сметка ще бъде премахването ѝ, тъй като ръководителят на плана за бул. " Левски " е в отпуск. Междувременно живеещи в региона се оплакаха, че част от новия тротоар към този момент е пропаднал.

Хората са подали сигнал до Общината, само че към този момент реакция няма
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР