Ремонтите на кътовете за отдих в Морската градина на Варна

...
Ремонтите на кътовете за отдих в Морската градина на Варна
Коментари Харесай

Стана ясно кога стартират ремонтите в Морската градина във Варна

Ремонтите на кътовете за отдих в Морската градина на Варна ще стартират след празниците . Това сподели шефът на компания " Хидрострой " Николай Пашов.
Очаква се кътове за отдих и съзерцаване, които сега са занемарени, да бъдат актуализирани напълно. Община Варна дава обещание да върне хубостта на тези места , с цел да могат да извършват първичното си предопределение. Ремонтите ще обиден Розариума, Алпинеума, площадката за съзерцаване настрана от стълбите до езерцето на Крайбрежната, зоната за отдих до тази площадка, региона към Аквариума и други.
В Розариума би трябвало да бъдат възобновени настилката от натурален камък, водните площи, да бъде сложено уместно парково осветяване, нови пейки. За Алпинеума се планува опазване на скалната комбинация в оптималната степен, възобновяване на водните резултати, както и на „ Моста на желанията “. Ще бъде завършено и ново пространство – „ Под дъгата “ – за културни, артистични и обществени събития навън.
Общата сума на ремонтните действия е над 2.3 млн. лв. . Всички средства са обезпечени безплатно по стратегия „ Региони в напредък “.
Самият ремонт би трябвало да бъде изпълнен до 210 календарни дни след разкриване на строителната площадка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР