Ремонтираната ул. Солунска, в едно с прехвалените й линейни отводнителни,

...
Ремонтираната ул. Солунска, в едно с прехвалените й линейни отводнителни,
Коментари Харесай

След пороя в София лъсна пореден некачествен ремонт

Ремонтираната ул. Солунска, в едно с прехвалените й линейни отводнителни, вградени в самите бордюри, се трансформира в река и то такава, която мъчно можеш да преминеш.
След проливния дъжд, който се изля през днешния ден в София, следващия емблематичен ремонт лъсна с некачествено осъществяване. Този път възмутителното е, че върхът на хваленето на плана бяха тъкмо отводнителните детайли по ул. „ Солунска “.

В обществените мрежи не закъсня и недоволството и рецензиите към Столична община и персонално към кмета Йорданка Фандъкова. Като че ли на пук времето не стопира да е дъждовно и след всеки облак лъсва все нов и нов срам. Всички се чудят дали Фандъкова ще се кандидатира за кмет на София в идните избори, само че сякаш решението й е предизвестено, разясняват възмутените от гледката по улицата хора.

От самодейността „ Спаси София “ разгласиха клип, на който се вижда равнището на водата по улицата, до момента в който вали дъждът. Наводнената зона донесе и ново название на кметицата на столицата - Адмирал Фандъкова.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР