Ремонтът, заради който ще се наложи спиране на топлата вода

...
Ремонтът, заради който ще се наложи спиране на топлата вода
Коментари Харесай

С месец се отлага се ремонтът, който ще спре топлата вода на 4 квартала в София

Ремонтът, поради който ще се наложи прекъсване на топлата вода на четири столични квартала през лятото, с изключение на скъсен е лъде и отсрочен с месец.

Вместо от 15 юни, дейностите и режимът ще стартират от 15 юли и ще продължат не два месеца, както беше в началото планувано, а 40 дни.

За това са се разбрали жители и студенти на среща с управлението на " Топлофикация София ", на която се участвали и архитектът на регион " Студентски " и шефът на топлорайон " Изток ", съобщи БНР.

На 29 май от столичното парно изненадаха клиентите си в кварталите " Студентски град ", " Витоша ", " Дървеница " и " Малинова котловина ", че ще им спре топлата вода за два месеца в разгара на лятото и в изискванията на зараза от ковид. Причината е ремонт на магистрален топлопровод. Първоначално от " Топлофикация " обясняваха, че обновяването на оборудването няма по какъв начин да стане за по-кратко време от оповестените 60 дни. След неодобрение от страна на студентски огранизации и жители се оказа, че въпреки всичко времето може да бъде кратко на 40 дни.

Сега е контрактувана и пролонгация от началната дата на ремонта. Тя беше препоръчано и от студентите, които другояче трябваше да стоят без топла вода по време на лятната изпитна сесия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР