Ремонтът по ул. „Граф Игнатиев“, прочул се с некачественото изпълнение

...
Ремонтът по ул. „Граф Игнатиев“, прочул се с некачественото изпълнение
Коментари Харесай

Нова мода – бижута, вдъхновени от ремонта на Графа

Ремонтът по ул. „ Граф Игнатиев “, прочул се с некачественото осъществяване и ограничителите, наподобяващи на перки на акули, въодушеви авторка на ръчно направени бижута. Наблюдавайки протичащото се на място и в обществените мрежи, Диана Василева основава неповторими огърлици, обеци и пръстени.

След като споделя творенията си във Фейсбук, дамата получава вълна от запитвания за аксесоарите.

„ Изобщо не чаках такава огромна известност, напряко съм в потрес. Идеята е спонтанна. Правя бижута от бетон и цимент. Градската среда е наситена с обичани мои цветове. Моят сътрудник се занимава с машинна технология. Продаваме ги, ползата е голям. Не сме желали да се присмиваме или да наскърбяваме някого “, разяснява тя пред Bulgaria ON AIR.

Авторката употребява сигнално жълто, оранжево, сиво и синьо – цветовете, които ще срещнем, разхождайки се по емблематичната улица, както и малко въображение, с цел да създаде ексцентричните бижута.

„ На мен ми харесват самите геометрични форми като такива. Перката е доста красива, само че бих я употребила за друго нещо. Малко футуристично ми наподобява – тези неща с остри ръбове не са подобаващи. Самите плочки с релеф са изцяло задоволителни в друг цвят, с цел да припомнят, че стартира друга зона “, разяснява още създателката на бижутата.

Жената към момента няма магазин, където да продава новаторските си творения. Въпреки това страницата ѝ във Фейсбук е цялостна със поръчки.

Източник: tialoto
Снимка:
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР