Ремонтът на Западен парк, който от над година е истински

...
Ремонтът на Западен парк, който от над година е истински
Коментари Харесай

Спаси София: Погром вместо ремонт в Западния парк

Ремонтът на Западен парк, който от над година е същински призрачен сън за хиляди живущи в близките квартали, явно ще продължи. Стана ясно, че поради неточност в проектирането при входа на парка, договорът с компанията е преустановен. Това значи, че ремонтът вероятно ще завърши през 2020 година, тъй като се чака ново планиране, този път от общинско дружество.
Случващото се е изцяло неприемливо в случай, че Столичната община и за този план разполагаше с години, с цел да се приготви и изследва терена, а по този начин да избегне неточности, които ни костват време, нерви, неудобства и пари. Несериозно звучи оправданието, че поради неточност при портала, работата в целият парк е замразена. Колко месеци още ще би трябвало вместо комфортен, зелен и прелестен парк, да газим в тиня, разхвърляни строителни боклуци и отпадъци? А в случай че работата по обекта е спряна с АКТ 10, за какво въпреки всичко има на места служащи и фадрома?

Г-жо Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova, този мандат всичките ви поправки са цялостно крушение - забавени, некачествени, изцяло безредни, а където го има, резултатът е грозота. Вашето некадърно ръководство и екипи, бъкани с калинки, унищожават капацитета на София да се развива сполучливо. Пропилявате скъпо време и милиони левове, с цел да поддръжате строителните далавери и нямате смелостта, желанието и категоричността да прекратите ограбването на софиянци. Не пипайте нищо повече в София, видя се, че просто не ставате.

#СпасиСофия #ЗападенГаф #РемонтНаРемонта

Спаси София, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР