Ремонтът на виадуктите при 17-ти и 18-ти км на магистрала

...
Ремонтът на виадуктите при 17-ти и 18-ти км на магистрала
Коментари Харесай

Завършил е ремонтът на два виадукта на Тракия към Бургас

Ремонтът на виадуктите при 17-ти и 18-ти км на автомагистрала " Тракия+ в платното за Бургас и завършил, оповестиха от пътната организация в петък. Вече придвижването в правата от 14-ти до 20-ти км на автомагистралата и в двете направления е обикновено.

Държавното сдружение за пътна поддръжка " Автомагистрали “ ЕАД е работило извънредно мобилизирано, с цел да може ремонтът на виадуктите да завърши допустимо най-бързо преди началото на зимата.

На виадуктите при 17-ти км, с дължина 322 м, и при 18-ти км, с дължина 242 м, е рехабилитирана връхната структура – пътна плоча и греди. Съоръженията са с нова хидроизолация, асфалтобетонова настилка и тротоарни блокове. Подменени са парапетите и мантинелите. Положена е нова хоризонтална маркировка, показват от Агенция " Пътна инфраструктура ".

От там напомнят, че при започване на юли завърши ремонтът и на виадуктите при 13-ти и 15-ти км на " Тракия " в посока Бургас.

С рехабилитацията на оборудванията е обезпечена по-висока скорост и комфорт за преминаващите моторни транспортни средства, допълват от организацията.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР