Ремонтът на топлопровода, заради който Топлофикация София“ планира спиране на

...
Ремонтът на топлопровода, заради който Топлофикация София“ планира спиране на
Коментари Харесай

Отлагат за 15 юли 40-дневния ремонт на Топлофикация София

Ремонтът на топлопровода, поради който „ Топлофикация София “ възнамерява прекъсване на топлата вода в 4 столични квартала, ще бъде отсрочен с 1 месец.
Вместо от 15 юни, дейностите и режимът ще стартират от 15 юли и ще продължат не два месеца, а 40 дни.
За това са се разбрали жители и студенти на среща с управлението на „ Топлофикация София “, на която се участвали и архитектът на регион „ Студентски “ и шефът на „ Топлофикация Изток “.
Това заяви пред БНР Даниела Стефанова, която живее в „ Студентски град “ и е уредник на гражданската петиция срещу прекъсването на топлата вода.
Информацията потвърдиха и от столичната " Топлофикация ".
Представителите на студентите показаха схващане и поддръжка за провеждането на реконструкцията поради мощно амортизираното положение на оборудванията и заплахата от повреда по време на отоплителния сезон, оповестяват от сдружението.
След приключването на ремонта „ Топлофикация София “ ще възвърне на 21 август подаването на топла вода към кварталите „ Студентски град “, „ Витоша “ и „ Малинова котловина “, а към засегнатите обособени здания от кв. „ Дървеница “ топлоподаването ще бъде възстановявано поетапно в идващите дни, прецизират от сдружението.
Вижте още:
Под напън: Съкращават с 20 дни ремонта на топлопровод, захранващ 4 квартала в София
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР