Ремонтът на топлопровода, който обслужва 4 жилищни района на столицата,

...
Ремонтът на топлопровода, който обслужва 4 жилищни района на столицата,
Коментари Харесай

Защо четири квартала в София остават два месеца без топла вода?

Ремонтът на топлопровода, който обслужва 4 жилищни региона на столицата, е належащ. Това сподели в ефира на радио „ Фокус “ представителят на „ Топлофикация София “ Елизабет Павлова във връзка недоволството на живеещите в столичните квартали: „ Студентски град “, „ Дървеница “, „ Витоша “ и Малинова котловина “, които ще останат два месеца без топла вода, поради плануванаъа реорганизация.
„ Това е основен топлопровод, който зарежда четирите квартала. Той би трябвало да бъде спрян за известно време, с цел да може да се изградят бетоновите опори и да се подменят авариралите сектори. Т.е. несъмнено, че в случай че имаше някаква опция, ние постоянно сме го правили, за поетапно създаване, за някакви други благоприятни условия за аварийно зареждане от различен топлоизточник, правили сме го. Но в съответния случай просто няма вид за по-различно деяние, изясни тя.
През месеците, в които ще се прави реорганизация на „ Топлофикация София “, няма да начислява сметки за топла вода на потребителите, сподели още Елизабет Павлова и увери, че сдружението ще направи всичко допустимо ремонтите да приключат по-рано от плануваните периоди.
Темата продължава и в тези материали.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР