Ремонтът на столичната ул. Граф Игнатиев се изпълнява в срок,

...
Ремонтът на столичната ул. Граф Игнатиев се изпълнява в срок,
Коментари Харесай

Пускат движението през `Гарибалди`, затварят кръстовището на `6-ти септември`

Ремонтът на столичната ул. " Граф Игнатиев " се извършва в период, кръстовището с ул. „ Денкоглу “ е готово на бетон и се възнамерява на 2 юли да бъде пуснато краткотрайно придвижването през пл. Гарибалди, като на идващ стадий ще бъде положена и пътната настилка. Ден по-рано пък колите потеглят още веднъж по " Солунска ", а по-късно ще продължи работата по тротоарите. 
 Граф Игнатиев в ремонт от през днешния ден, трансформират придвижването
Това стана ясно по време на среща на столичния кмет Йорданка Фандъкова със строителите и надзора на ремонта на Графа. Пред зам.-кмета Евгени Крусев, районния кмет на „ Средец “ Мария Ачкова, проектантите, представители на изпълнителя на обекта G.P Group, както и на всички експлоатационните сдружения, които имат инфраструктура в зоната на ремонта, Фандъкова акцентира, че е значимо обектът да се извърши качествено и в период.

В правата на ул. „ Граф Игнатиев “ от бул. „ Витошка “ до ул. „ Денкоглу “ са изпълнени демонтажните работи на настилката и релсовия път и завършва реконструкцията на подземните връзки. Изградени са топлофикационният колектор и водопроводната и канализационната инфраструктури, положена е кабелната мрежа на уличното осветяване и са построени нови колектори за електропреносната мрежа. 

В зоната на площад " Славейков " са изпълнени демонтажните работи и завършва построяването на подземните връзки. Предстои създаване на колекторите на ЧЕЗ и кабелната мрежа за уличното осветяване. Изградена е на 90 % стоманобетоновата структура на релсовия път и от 26 юни стартира полагането на релсовия път. 

Продължава демонтажът на релсовия път и подмяната на водопроводните отклонения към постройките в сектора на ул. Граф Игнатиев “ от ул. „ Раковски “ до ул.„ 6-ти септември “, както и в сектора от бул. „ Васил Левски “ до бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви “. Предстои на 2 юли да бъде затворено кръстовището на ул. „ 6- ти септември “ и ул. „ Граф Игнатиев “ за реорганизация на топлофикационната мрежа преминаваща през кръстовището. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР