Ремонтът на републиканския път II-81 Монтана–Лом се движи по план.

...
Ремонтът на републиканския път II-81 Монтана–Лом се движи по план.
Коментари Харесай

Ремонтът на републиканския път Монтана - Лом върви по план

Ремонтът на републиканския път II-81 Монтана–Лом се движи по проект. Това стана ясно при ревизия на обекта от националният представител инж. Дилян Димитров и кметът Пенка Пенкова.
Първият стадий включва главен ремонт на сектор от 1,1 км - от края на кв. Младеново до разклона за Монтана и Вълчедръм. В момента се прави повреждане и накъсване на цялата пътна структура и постигане до земното легло на огромна дълбочина от съществуващото равнище на настилката и създаване на нова пътна структура, банкети и дренажи, а по-късно следва изцяло асфалтиране. Вторият стадий от към 2 км планува главен ремонт на ул. „ Софийска “ – от края на кв. Младеново до кръговото кръстовище с републикански път II-11 Видин – Козлодуй, след моста на река Лом.
Основният ремонт на път II-81 Лом-Монтана се финансира с 3,5 млн. лева от Агенция „ Пътна инфраструктура “ по план, направен от компания „ Рутекс “, с възложител Община Лом. Строително-ремонтните работи се извършват от ДЗЗД ПМВ-2014. Ремонтът ще се прави без спиране, при подобаващи климатични условия, и ще продължи и през идната година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР