Ремонтът на платното за Пловдив на виадукта при 20-ти километър

...
Ремонтът на платното за Пловдив на виадукта при 20-ти километър
Коментари Харесай

Ремонтът на виадукта при 20-ти км на АМ „Тракия“ приключи три дни предсрочно

Ремонтът на платното за Пловдив на виадукта при 20-ти километър на Автомагистрала „ Тракия " завърши три дни предварително. Движението ще бъде пуснато през днешния ден към 16.30 ч., с което се улеснява пътуването през идните почивни дни.
Пътноподдържащото сдружение „ Автомагистрали " ЕАД работи извънредно мобилизирано, с цел да може ремонтните действия да завършат колкото се може по-бързо и да не се затруднява придвижването в дейния летен сезон.



На виадукта при 20-ти км, с дължина 400 м, са осъществени ремонтно-възстановителни действия по връхната структура - пътна плоча и греди. Съоръжението е с нова хидроизолация, асфалтова настилка и тротоарни блокове. Подменени са парапетите и мантинелите. Положена е нова шумяща маркировка. Ремонтът на долното строене на виадукта ще продължи, без това да пречи на трафика.
Ремонтът на оборудванията при 13-ти км, с дължина 254 м, и при 15-ти км - 322 м, приключва при започване на идната седмица. За облекчение на придвижването в петък и събота има две ленти за Бургас и една за София, а в края на уикенда лентите надлежно ще са две за София и една за Бургас. Необходимо е водачите да карат деликатно, със съобразена скорост и да съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР