Ремонтът на пътя за Триводици върви в сроковете, дадени по

...
Ремонтът на пътя за Триводици върви в сроковете, дадени по
Коментари Харесай

Ремонтът на пътя за Триводици върви в срок

Ремонтът на пътя за Триводици върви в периодите, дадени по плана. Това заяви кметът на Община Стамболийски Георги Мараджиев, който време на предизборната си акция като жител обикаля и наглежда по какъв начин върви работата по започнатите през първия мандат обекти.

Преди дни той бе на пътя за Триводици, където хората в селото чакат към този момент 20 години да бъде ремонтиран. За това трасе и пътя Стамболийски-Йоаким Груево администрацията на Мараджиев завоюва план на стойност 4,3 млн. лв..

Следващата седмица публично ще бъде открит пътят за Йоаким Груево. А ремонтът на трасето за Триводици върви в периоди.

В момента се фризова асфалтовата настилка и се донасипват секторите за уширението на пътя, който ще е 7 метра. След това ще мине рециклатор, който ще смели чакъла и на идващия стадий ще се вкара специфичен цимент, който ще циментира основата. Този пласт е 25 сантиметра и служи за укрепване на пътя, като по този метод се подсигурява доста години пътят да се резервира в положението, в което ще бъде като нов. След циментирането на основата ще се пристъпи към полагането на двата пласта асфалт, изясни Георги Мараджиев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР